Home
English
Acupunctuur
Chiropractie
Neuraal therapie
Aandoeningen
De behandeling
Titerbepaling
Vers voeren
Slideshow
Voorbeeld patient
De kosten
Wie ben ik ?
Contact/afspraak
NIEUWS
Gastenboek
Links
Film acupunctuur
Alg. voorwaarden


 

 

 

Wie ben ik ?

Mijn naam is Brenda Ooms, dierenarts en veterinair acupuncturist en chiropractor.


Ik ben lid van de SNVA (Samenwerkende
Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten)  waardoor ik op de officiële doorverwijslijst sta van de Nederlandse veterinaire acupuncturisten. Hierdoor worden de kosten van het consult vergoed door de meeste dieren ziektekostenverzekeringen ( check het pakket).

Ik ben in 1997 afgestudeerd als dierenarts op de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.  Na mijn afstuderen heb ik jarenlang gewerkt in dierenartsenpraktijken in Den Haag en omgeving.

Tijdens deze jaren kwam ik steeds vaker in aanraking met het gebruik van voedingssupplementen, chiropractie en  acupunctuur bij dieren. Hier zag ik dat Westers en Oosters denken elkaar uitstekend aanvullen. In 2007 heb ik besloten een opleiding Orthomoleculaire geneeskunde (= werking van voedingssupplementen) te volgen.  Na deze opleiding heb ik de acupunctuuropleiding en chiropractie bij dieren gevolgd en afgerond. 

In de praktijk pas ik de chiropractie, de acupunctuur en de voedingsmiddelen supplementen regelmatig toe, vaak als aanvulling op een gewone behandeling. Als onderdeel van de Chinese traditionele geneeskunde wordt acupunctuur vaak gecombineerd met bijvoorbeeld chiropractie, kruidentherapie, bewegingstherapie en voedingsadviezen.

Ik heb in de praktijk ervaren dat steeds meer mensen met hun huisdier kwamen waarbij de hond of de kat baat had bij chiropractie, acupunctuur en voedingsmiddelen supplementen. Daarom heb ik mij volledig gericht op deze natuurlijke manier van behandelen.

Samen met u kijk ik wat de beste behandeling voor uw huisdier is!dierenarts@dierenartspraktijkOoms.nl | 06-20093826